Aşırı tuz tüketenler dikkat! “Birçok hastalığa davetiye çıkarıyor”

Yayın tarihi: 16 Mart 2024 Cumartesi 8:57 pm - Güncelleme: 16 Mart 2024 Cumartesi 8:57 pm

“Daha az işlenmiş gıda yiyin. İşlenmiş gıdalar, genellikle yüksek miktarda tuz içerir. Daha fazla evde yemek pişirin. Evde yemek pişirdiğinizde, yemeğinize ne kadar tuz koyduğunuzu kontrol edebilirsiniz. Yemek pişirirken ve sofrada tuz eklemeyi bırakın. Tuz içeriği düşük gıdalar seçin. Gıdaların besin etiketlerini okurken sodyum miktarına bakın. Daha az tuz tüketmek zor olabilir ancak kalp sağlığınızı iyileştirmenin ve genel sağlığınızı geliştirmenin harika bir yoludur”
  • Paylaş: